Siemens venttiilit ja toimilaitteet
7 syyskuun, 2016
Siemens Climatix säädin
Siemens Climatix vakiosäätimet ja etävalvonta
5 syyskuun, 2016

Siemens vakiosäätimet

Vakiosäätimet vähentävät suuresti virheellisten asetusten todennäköisyyttä ja auttavat välttämään tarpeettomista huoltokäynneistä ja vianetsinnästä syntyviä kustannuksia.

Vakiosäädinsarja koostuu helposti konfiguroitavista IV-säätimistä, joissa on esiaseteltu toiminnallisuus tai esikonfiguroidut sovellustyypit. Kaikki HVAC Productsin vakiosäätimet on luokiteltu toimintojensa laajuuden, tulojen ja lähtöjen konfiguraation tai sovellusalueen mukaan. Sopivan säätimen ja kenttälaitteet valinta on helppoa, kuten oman LVIS-suunnitelman.

Jokaista laitetta varten on saatavana suuri määrä erilaisia yhteensopivia antureita, venttiilejä, toimilaitteita ja oheislaitteita HVAC Productsin tuotevalikoimasta.

Tutustu tästä laajaan Siemens tuotevalikoimaan >>>

Vakiosäätimet vähentävät suuresti virheellisten asetusten todennäköisyyttä ja auttavat välttämään tarpeettomista huoltokäynneistä ja vianetsinnästä syntyviä kustannuksia.

Suurin etu vakiosäätimissä on, että ne on erittäin helppo asetella. Säädin ohjaa käyttäjää tarvittavien konfigurointivaiheiden ja parametriasetusten läpi. Asettelut tehdään DIP-kytkimillä, digitaalinäytöillä, kädessä pidettävillä huoltotyökaluilla tai yksinkertaisilla grafiikoilla aina sen mukaan, mikä säädintyyppi on valittu.
Joissakin rakennuksissa ja rakennusryhmissä on tarpeen, että automaatiojärjestelmien säätimet pystyvät kommunikoimaan keskenään ja niitä voidaan valvoa keskitetysti yhdestä paikasta. Vakiotuotteet liitetään toisiinsa yksinkertaisilla parijohdinkaapeleilla, joiden kautta tärkeimmät tiedot saadaan jokaisen laitteen käyttöön. Tällä tavalla LVI-säätimet voivat vaihtaa keskenään tärkeitä tietoja ja käsitellä niitä (lämpötilat, säädöt, lämmöntarve, hälytykset jne.).

Yksinkertaisen tiedonsiirtoliitännän kautta laitoksen tiedot voidaan siirtää myös kauko­kohteisiin, kuten faksiin, SMS:n kautta matkapuhelimeen, selväkielisinä teksteinä hakulaitteisiin tai suoraan PC:lle. Tavallisella PC:llä toimiva käyttö- ja hälytysohjelmisto mahdollistaa laitoksen keskitetyn ohjauksen ja optimoinnin:
  • Kaikkien vakiotuotteiden käyttö ja valvonta
  • Erilaisten konfiguraatioiden tallennus ja vertailumahdollisuus
  • Online- ja offline-trendit
  • Historiatietojen lukeminen
  • Hälytysten vastaanotto ja reititys
Saphir - kaukolämmön tehokkaimmat säätöratkaisut
Saphir-kaukolämmönsäätimet ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Ne on tarkoitettu isompiin lämmönjakelukeskuksiin. Erittäin tarkka ja nopea säätö varmistaa energiatehokkaan ja erinomaisen lopputuloksen. Säätimet ovat liitettävissä helposti internetin yli käytettäväksi. Hälytykset on saatavilla myös tekstiviestinä ja sähköpostina.

SIGMAGYR-sarja RVL400 – lämmityksen säädinten lippulaiva
SIGMAGYR RVL400 -sarja tarjoaa täydellisen valikoiman säätimiä kaikenlaisiin lämmityssovelluksiin. Asettelut ja käyttötoiminnot tapahtuvat ainutlaatuisten esiohjelmoitujen laitostyyppien välityksellä. Tyylikkään käyttöliittymän ja näytön avulla esiasetuksia voidaan hienosäätää laitoksen yksilöllisten tarpeiden mukaan. SIGMAGYR RVL400 -sarja on kehitetty vuosikymmenien pituisen kenttäkokemuksen perusteella.