Myynti

Corecon myy eri laitevalmistajien talotekniikkaan liittyviä tuotteita. Edustuksessa mm. seuraavat säätölaitemerkit Siemens, Produal, Ouman ja Belimo.

Coreconin kautta saat esimerkiksi vesikiertolämmitysjärjestelmien säätölaitteet ja kiertovesipumput. Corecon tarjoaa myös Ilmastointilaitteiden säätölaitteet, taajuusmuuttajat ja suodattimet. Ota yhteyttä ja kysy lisää.


Tutustu Coreconin edustamiin tuotteisiin


Automaatiolaitteiden asennus

Corecon asentaa kiinteistöautomaatiolaitteet turvallisesti ja ammattitaidolla. Corecon on mm. Siemensin, Oumanin, Danfossin valtuuttama asennusliike.

Corecon suunnittelee, laskee ja toteuttaa kiinteistöjen automaatiourakat aina kustannustehokkaasti ja sellaisilla komponenteillä, jotka ovat pitkäikäisiä ja luotettavia.


Lue lisää automaatiolaitteiden asennuksesta


Huollot ja korjaukset

Corecon huoltaa ja korjaa edustamiensa merkkien lisäksi myös muita automaatiolaite- ja kiertovesipumppumerkkejä.

Corecon Oy on Siemensin, Belimon, Produalin ja Oumanin valtuuttama huolto- ja korjausliike. Coreconin ammattimaisen huollon voit tilata kaikkiin Ilmastointi-, jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien yksittäisiin huolto-/korjaustöihin.


Lue lisää huolloista ja korjauksista


Huoltosopimukset

Coreconin huoltosopimuksella pidät laitteistot kunnossa ja takaat häiriöttömän toiminnan kiinteistössä.

Huoltosopimuksen ansiosta saat kaikki kiinteistötekniikan huollot yhdestä ja samasta yrityksestä. Huoltosopimukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Huoltosopimus ennaltaehkäisee vahinkoja ja laitehäiriöitä sekä pitää järjestelmän energiatehokkaana. Coreconin huoltosopimus pitää aina sisällään säännöllisen dokumentoinnin laitteiden toiminnasta, huollosta ja korjauksista.


Lue lisää huoltosopimuksista


Konsultointi

Coreconilta saat konsultointiapua kiinteistön eri järjestelmien huoltojen ja laitehankintojen toteuttamiseen.

Coreconin konsultoinnin avulla säästetään kiinteistönomistajan tai isännöitsijän aikaa ja rahaa. Coreconin avulla kiinteistötekniikan PTS ja kustannuslaskelmat pysyvät linjassa ja kiinteistö on mahdollisimman energiatehokas. Ota yhteyttä ja sovitaan kuinka Corecon voi olla avuksi teidän kohteessanne.


Lue lisää konsultointipalvelusta


Energiatehokkuuden selvitystyöt

Coreconin energiatehokkuuden selvityksissä selvitämme mm. järjestelmän kunnon, järjestelmien energiasyöpöt, mahdollisen käyttöiän sekä modernisoinnin säästöpotentiaalin.

Hyvä energiatehokkuus ja kustannustehokkuus on tärkeitä asioita järjestelmien modernisoinnissa. Nykyaikaisella automaatiojärjestelmällä voidaan hallita energiatehokkaasti rakennuksia ja prosesseja.


Lue lisää energiatehokkuuden selvityksistä