Belimo ilmastoinnin ratkaisut
8 syyskuun, 2016
Ouman lämmönsäätimet
7 syyskuun, 2016
Belimo ilmastoinnin ratkaisut
8 syyskuun, 2016
Ouman lämmönsäätimet
7 syyskuun, 2016

Ouman ilmastoinninsäädin

Ouman EH-105 on älykäs ilmastoinninsäädin, joka soveltuu mitä erilaisimpiin ja vaativimpiin sovelluskohteisiin. Säätimessä yhdistyvät monipuoliset ja innovatiiviset säätöratkaisut.

Älykäs ja monipuolinen Ouman EH-105 ilmastoinninsäädin soveltuu hyvin monenlaisiin IV-prosesseihin. Omimmillaan se on vaativissa asuin- ja liikekiinteistöissä, sekä koulu- ja terveydenhoitotiloissa, joissa ilmastoinnin säädölle asetetaan korkeat vaatimukset.

Lataa Ouman EH-105 esite >>>


Energiansäästöä ja mukavuutta

Ouman EH-105 ilmastoinninsäädin tuo uutta tarkkuutta ja tehokkuutta ilmastoinnin säätöön. Säädin mittaa ilman lämpötilaa, hiilidioksidipitoisuutta sekä suhteellista kosteutta ja ohjaa ilmanvaihtokojetta älykkäästi. Tarpeenmukainen ilmanvaihto lisää viihtyisyyttä, suojelee rakenteita ja ilmanvaihtokojetta ja säästää myös energiaa.

Huono ilma väsyttää ja vähentää työtehoa, liian kostea ilma rasittaa rakenteita. Ouman EH-105 ilmastoinninsäädin reagoi ilmastoitavan tilan lämpötilaan, hiilidioksidipitoisuuteen ja kosteuden nousuun ja vaihtaa ilmaa älykkäästi tarpeen mukaan. Luokkahuoneessa, auditoriossa, juhlasalissa, työtilassa jne. on aina raikas ja hyvä ilma vaikka siellä olisi poikkeuksellisesti suurikin henkilömäärä. Kun tilassa taas on normaalia vähemmän väkeä, EH-105 ohjaa ilmanvaihtoa pienemmälle säästäen näin energiaa.