Ouman lämmönsäätimet
7 syyskuun, 2016
Siemens peltimoottorit
Siemens peltimoottorit
9 syyskuun, 2016
Danfoss venttiilit
21 joulukuun, 2016
Siemens peltimoottorit
Siemens peltimoottorit
9 syyskuun, 2016

OpenAir-Anturit

Symaro-anturit ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja tarkkoja. Ne kattavat kaikki rakennusautomaatiojärjestelmän tarpeet. Anturit pystyvät lähettämään tarkkoja mittausviestejä kaikissa tilanteissa hyvin suunnitellun rakenteen ja digitaalisten kompensatioalgoritmien ansiosta. Symaro-anturit on mahdollista asentaa ilman alan erityiskoulutusta.

Antureilla voidaan mitata esimerkiksi lämpötilaa, kosteutta, ilmanlaatua ja painetta. Myös erikoissovellukset kuten aurinko-, savukaasunlämpötila-, ilmannopeusanturi sekä virtauskytkin.

Tutustu tästä laajaan Siemens tuotevalikoimaan >>>

Mittausalueet ja tarkkuus:
Anturit on optimoitu lämmitys-, ilmanvaihto-, ilmastointi- ja jäähdytyslaitoksissa käyttöä varten. Kaikki vakiomittausalueet ovat saatavilla.

Ihanteelliset kotelot:
Anturikoteloiden rakenne ja ulkomuoto täyttävät kaikki vaatimukset mittaustekniikan, asennuksen, johdotuksen ja esteettisyyden suhteen. Kotelointiluokka on valittavissa.
Kapasitiivinen kosteudenmittauselementti:
Erinomaiset ominaisuudet hystereesin, pitkäaikaisen stabiiliuden, lämpötilariippuvuuden ja toistettavuuden suhteen.

Yhdistelmäanturit:
Saatavana on sekä pelkkiä kosteusantureita että yhdistelmäantureita, joissa on myös lämpötila-anturi.

Hienostunut mittaustekniikka:
Antureissa on mikroprosessoritekniikan avulla toteutettu kotelosta riippuva lämpötilakompensointi. Sen ansiosta kosteudenmittaus on tarkkaa koko lämpötila-alueella eikä vain 23 °C:ssa.
Energiansäästömahdollisuus ja mukavuus:
Testit ovat osoittaneet, että tarpeenmukaisella ilmanvaihdolla voidaan saavuttaa 10-70 %:n energiansäästö. Lyhyt takaisinmaksuaika tekee antureista hyvin edullisia. Tarpeenmukainen ilmanvaihto takaa automaattisesti vakaan sisäilman laadun sekä alhaiset käyttökustannukset. Rakennuksen käytössä ja käyttäjämäärissä tapahtuvat muutokset, samoin kuin laitoksen ominaiskäyrään tehdyt muutokset kompensoidaan automaattisesti. Sisäilman laatu voidaan aina haluttaessa rekisteröidä ja dokumentoida.

Yleisesti käytettävissä:
Symaro-sarjan sisäilman laatuanturit täyttävät kaikenlaiset vaatimukset ja sopivat kaikentyyppisiin rakennuksiin. Standardoidut lähtöviestit mahdollistavat antureiden helpon liittämisen hyvin monenlaisiin säätimiin ja järjestelmiin.
Täysi valikoima:
Symaro-anturit vettä, kylmäaineita ja ilmaa varten kattavat koko LVI-sovellusten kirjon.

Kaikki hintaluokat:
Kaikenlaisia toimintakriteerejä ja mittaustarkkuuksia varten on tarjolla antureita kaikissa hintaluokissa, myös paikallisindikoinnilla varustettuja tyyppejä.

Optimaalinen asennus:
Anturit ovat saatavana erilaisten asennusvarusteiden kera kulloistakin käyttötarkoitusta varten.