Siemens anturit
9 syyskuun, 2016
Siemens venttiilit ja toimilaitteet
7 syyskuun, 2016
Siemens anturit
9 syyskuun, 2016
Produal passiiviset anturit
9 syyskuun, 2016

OpenAir-peltimoottorit

OpenAir-peltimoottorisarja on kattava ja uusinta tekniikkaa. Myös laitteiden ulkomuoto on moderni ja yhtenäistä linjaa noudattava.

Tuotteet kattavat kaikki LVI-vaatimukset, samoin kuin jäähdytystekniikan ja muut teolliset sovellukset. Alan uusimman tekniikan ja ainutlaatuisten innovaatioiden, kuten nopeiden magneettitoimimoottoreiden ja PICV-venttiileiden, ansiosta nämä tuotteet sopivat kaikkein vaativimpiinkin käyttökohteisiin.

Tutustu tästä laajaan Siemens tuotevalikoimaan >>>

OpenAir-peltimoottorivalikoimasta löytyy luotettavat ja tehokkaat ratkaisut kiertoilma-, ulkoilma- ja sulkupelleille, savunpoisto- ja palopelleille, kaihdinohjauksiin, VAV-laitteisiin sekä ilmastoinnin keskus- ja päätelaitteisiin.
Luja rakenne, harjaton moottori ja valmiiksi testattu koneisto takaavat hiljaisen käynnin. Siksi OpenAir-peltimoottorit sopivat käytettäviksi liike- ja toimistorakennuksissa, hotelleissa, sairaaloissa ja julkisissa rakennuksissa.
Ensiluokkainen suunnittelu on mahdollistanut sen, että OpenAir-peltimoottorit on saatu mahtumaan erittäin kompakteihin mittoihin. Niitä on helppo käsitellä ja ne kestävät hyvin kuljetuksen, varastoinnin ja asennuspaikan kovatkin olosuhteet.