Automaatiolaitteiden asennus

Corecon asentaa kiinteistöautomaatiolaitteet turvallisesti ja ammattitaidolla. Corecon on mm. Siemensin, Oumanin, Danfossin valtuuttama asennusliike.

Automaatiotekniikat ja -säätölaitteet kehittyvät huimaa vauhtia ja esim. kaukolämpöjärjestelmien modernisoinnilla voidaan pienentää huomattavasti energiakulutusta ja parantaa toimintavarmuutta. Automaation avulla ohjataan ja säädetään kiinteistöjen kaikkia osa-alueita, joilla on suuri merkitys energiatehokkuuteen sekä miellyttävämpien olosuhteiden luontiin.

Coreconin automaatioasennuspalveluihin kuuluvat kaikki kiinteistöjen automaatioratkaisut aina suunnittelusta ja laitevalinnoista asennuksiin ja käyttöönottoihin. Corecon on erikoistunut mm. etähallittaviin automaatiojärjestelmiin, joilla voidaan hallita ja valvoa yksittäisiä kiinteistöä, teollisuusrakennuksia, julkisia tiloja tai vaikka useamman kiinteistön ryhmiä. Coreconin asentamiin järjestelmiin voi kytkeä mm. LVI-järjestelmät, energianmittaukset, kulunvalvonnat, palohälytinjärjestelmät.yms.